Ny Hemsida

Hej alla konfirmander!

Under nyårs helgen var jag och David uppe och tittade på de fina miljörna uppe i Sälen. När stora delar av övriga landet längtar efter snö så var det fantastiskt fina skidförhållanden uppe i Sälen! Kanske var någon av er där och mötte oss i de fina spåren?

Som ni ser har vi bytt hemsida vilket framförallt kommer underlätta under lägrets gång då Konfirmanderna på ett enklare sätt kommer kunna skriva inlägg på hemsidan. Detta hoppas vi kommer bli ett roligt minne efter lägret och även underlätta för släkt och vänner hänga med på vad som händer, de kommer så klart kommer vara mycket nyfikna på vad som försigårs under dagarna.

/William

PS. Tomten har inte glömt bort er han inväntar bara leveransen från Trimtex. DS.

 

  • Linnea Gustafsson
  • 26. januari 2012

  Vad härligt med skidor!

  Och bara för att skryta lite lagom som den konfirmander som bor näst längst söderut så har vi prima skidspår här nu också i Skåne :D

 1. Härligt Linnea!
  Inte illa med skidföre i Skåne, det händer väl inte alltför många dagar på en vinter. Kanske kan du få se några sista snöfläckar på fjället i Sälen i mitten av juni i sommar. Varför inte passa på att åka lite stjärtlapp mitt under ett ol-pass!?

 1. Inga trackbacks ännu.