Dag 16 – Heldag med Båten

Idag var det strålande sol och varmt, vilket passade oss konfirmander perfekt!

Förmiddagen

Vi gick upp som vanligt kl. 07.30 och började dagen med morgongympa. Idag körde vi leken ”bro, bro, breja” och de flesta tyckte att det var kul. Sedan knatade vi ner till matsalen för frukost, vilken var god som alltid. Direkt efter frukosten hade vi konfaläsning med Båt-Lena och vi planerade inför konfirmationsdagen. Mer kan jag inte säga om det…

Lunchen bestod av pasta och köttfärssås, mums!

Skrivet av Emma Helmersson

Eftermiddagen

Efter lunch åkte vi till Transtrands kyrka och övade in- och uttåg. Vi körde också igenom våra redovisningar, det är allt ni får veta… Efter vi kommit hem från kyrkan hade vi lite ledig tid då vissa i stuga 1204 hade en ”stå i plankan tävling”. Då den längsta stod i fyra och en halv minut. Sen var det mat, det var potatis och grekiskfärsbiff med tzatziki, det var gott. Efter maten åkte vi på gudstjänst i Sälens fjällkyrka. På kvällen hade vi kvällssamling där vi sjöng lite och kollade på en film från LM-lång, den var väldigt rolig!

Nu är det läggdags, så god natt!

Skrivet av Jenny Lindberg

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.