Måndag 17/6

Tjena

Idag hade vi morgonjumpa kl 7:30 då lät vi Hannes säga allas namn men klarade inte det. Sen åt vi frukost kl 8:00 o lite chill efter det. Sen bar det av till kontrollplock vid Hemfjällstangen där det fanns många tjädrar.  Det var både fjäll och skog på kontrollplocket, man fick ta hur många kontroller man ville på en timme. Sen var det lunch då vi åt FISK! Efter fisken var det konfirmationsläsning vilket inte är så kul, somnade igen!!!!! När konfaläsningen var slut fick vi Mackans spontana tarmtömmning med dill som middag. Sen fick vi göra lite vad vi ville innan kvällsaktiviteten som var frågesport om ledarna. Det var inte det lättaste men Frida E har krockat med en grävling o mackan har duschat Thierry Gueorgiou. På kvällssamlingen fick vi reda på att vi skulle till äventyrsbadet imorgon och ha kul. Vi ska också springa sprintintervaller på förmiddagen med Fredda o Fredda. Innan vi skulle ha samling på kvällen så gick Leo till ett rör som gick ner i marken med vatten i. Han slängde ner en sten i hålet och fick mycket vatten i ansiktet som smaka avlopp. Vi kommer få fisk till lunch imorgon också.

Rasmus, Filip!!!!!

  • Ulrika Persson
  • 18. juni 2013

  Hej alla tjejer o killar!!

  Pinsamma mamma här:-)! En som har hittat till er sida, och dessutom skickar en kommentar. Vilket bravader ni är med på! Hoppas det var roligt på äventyrsbadet idag och fisken till lunch inte smakade som “Mackans” spontana tarmtömning. Ha en rolig kväll!!

  Önskar Ulrika

 1. Inga trackbacks ännu.