Tja Tja bloggen!

Hej Mormor, Farmor, Farfar, Morfar,  Syskon,  Föreldrar, Goedjur,  Grannar, Husdjur, Vänner, Ovänner, Släkt, Sysslingar, Bryllingar, Avlägsnasna  släcktingar och övriga randoms som sitter och läser detta!

Idag har vi haft en lite speciell dag. I stället för konfaläsning hade vi fys och kostföreläsning. Det var kul med lite variation mot de vanliga. Vi åkte också på en vanlig orienteringsträning som nog gick bra för de flesta. Träningen var i fördkällan.  Idag fick vi våra konfatröjor,  de är imponerande att Östlin kunde klara av att designa tröjorna så pass bra trots att hans pass borde vara censurerat och är den skogsråtta han är. Vi är mycket imponerade och glada över tröjorna.

Nu börjar också konfauppvisningen att ta form med sång, dans, drama och mycket annat.  De får ni INTE missa!

Ha ett bra liv!

Ps. Leo har ÄNTLIGEN fått bort avloppslukten från ansiktet! Och Fredrik Mattsom bongade i garaget med Maccans brorsa (om ni ville veta det).

//Jenny & Leo Lejon!

    • Fjällfina
    • 24. juni 2013

    Hör att ni far fram på fjället i fantastiska hastigheter. Ser verkligen fram emot konfirmationen, tar med mig Mulle, Laxe och Nova också!

  1. Inga trackbacks ännu.