Dag 15

Vi började som vanligt dagen med morgongympa, men just idag var det hälften av alla konfirmander som valde att sova istället. Det resulterade i att de få konfirmander som var i tid fick använda tiden till att väcka resterande. Dock blev det tvärtom än vad som var tänkt, det var färre konfirmander som kom tillbaka efter väckningen…

Som frukosten serverades det som vanligt gröt, fil samt mackor med diverse pålägg.

Medans mårdarna var ute på långpass hade bockarna konfirmationsundervisning med vigsel i den fina fjällkyrkan. Vigseln var på grund av att vi konfirmander idag pratade om de två kärlekspärlorna. Det skrevs även väldigt fina tal till brudparet och prästerna var väldigt mighty, tack till Sara och Maja. Detta fick då mårdarna uppleva på eftermiddagen.

Dagens lunch var kött och potatis med bearnaise, och såklart en stor salladsbuffé.

Träningen idag var som sagt ett långpass, och vi fick välja mellan att springa upp på fjället och ta många höjdmetrar eller att springa Kalven runt och trampa i mycket myr.

Sedan när klockan var 17 var det dags för det hårda straffet som dom som inte gick på morgongympan gått och tänkt på hela dagen. Det tunga straffet som konfirmanderna fick smaka på var att städa hela värdshuset (inklusive toaletterna).

Efter det var det dags för middag och även dags för att sjunga för Agnes som idag fyller 15! Agnes födelsedagsmiddag blev lasagne.

Efter kvällsandakten kom kvällsaktiviteten, kampen mellan bockarna och mårdarna som idag var brännboll i slalombacken.

Imorgon taggar vi för en ännu tidigare morgongympa!! (undrar hur många som dyker upp…)

Skriven av Jonna L, Emma J, Elsa L.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.