Har du tillgång till laptop?

Hej!
 
Hoppas allt är bra med er!
 
Besked framåt
Förstår att det är spänd förväntan kring hur planerna går kring Konfalägret, tyvärr kan jag inte ge någon klarhet i det ännu. Nu närmast väntar vi in besked kring vilka regler vi har att hålla oss till från den 17Maj. Sedan ska vi se om och på vilket sätt vi klarar av att bemöta dessa krav. Allra senast besked om hur och i vilka former konfalägret genomförs den 21Maj. 
 
Har du tillgång till laptop?
Oavsett vilka riktlinjer som släpps 17Maj så har vi beslutat att genomföra delar av konfa undervisningen på plattformen ZOOM. För att på bästa sett göra detta behövs en laptop en surfplatta är reservlösningen men en telefon fungerar inte. Vi vill alltså inte att du går och köper en för att ha med dig på lägret men o du har och vill ta med dig till lägret så skulle det underlätta och höja kvalitén i delar av konfa undervisningen. För att scanna av hur många datorer vi kan ha tillgång till så vill vi att du fyller i följande dokument: 
 

Vi påminner även om gudstjänsterna, ni ska ”gå” på följande innan lägret:

  • Julotta/Julnattsmässa.
  • Påskafton alt. annat tillfälle under Påsken.
  • 5st ordinarie gudstjänster.

Lima Transtrand församlings gudstjänster ligger på Facebook (länk nedan).

Finns säkert gudstjänster från andra församlingar på nätet, bara leta =)

 (2) Lima-Transtrands församling med Sälen &Tandådalens fjällkyrkor | Facebook 

 

Kolla på gudstjänsterna, skriv en psalm och vad predikan handlar om och skicka till

brigitta.arneving@svenskakyrkan.se eller

anna.hulten@svenskakyrkan.se eller

roger.pernling@svenskakyrkan.se

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.