Utflykt till Lindvallen, stjärnföreläsning och annat smått o gott

Nu är vi ännu närmare lägerstart och de sista förberedelserna går som planerat. 

Stjärnföreläsning med Simon Hector

Simon Hector

 

 

 

 

 

 

 

 

Redan 15/6 får lägret finbesök i form av Simon Hector som i fjol slog igenom på den internationella arenan med en 3e plats (Medeln) samt seger (Stafetten) på de rafflande världscuploppen i Idre. Det ska bli otroligt roligt att få höra vad han har att bjuda på. 

 

Utflykt till Lindvallen

19/6 så tar vi storbuss och spenderar förmiddagen i Lindvallen. Här bjuds det på tre alternativ, tyvärr kan du bara välja ett och du måste bestämma dig senast 12/6 (Två dagar före läger start). De tre alternativen är:

salen-klatterpark-hoghojdsbana OL Lindvallen.Violett experium-5_

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Klätterpark: Klätterparken består av nio olika banor i varierande svårighetsgrad så att alla i familjen kan ha roligt på äventyret. Totalt finns det 52 hinder i banorna som är placerade både i trädtopparna och på marken – högt och lågt helt enkelt. I klätterparken hittar du även sju stycken ziplines, varav en tar dig på en magisk färd över Svansjön. Läs mer vad den erbjuder här samt dessa säkerhetsregler.
  • Orientering uppe på fjället: Efter en tuff klättring upp för slalombacken till snögubben erbjuds två banor av medeldistans karaktär. Orange 2,6km och Violett 3,9km
  • Äventyrsbad på Experium: På Experium finns vattenrutschbanor, vågor, utomhusbad, bubbelpooler, inomhussurfing på FlowRider® och mycket mer. Allt inbäddat i en spännande havsmiljö. Läs mer vad som erbjuds här.

Fyll i vad du vill göra på denna länk senast 12/6.

 

Vi har fått en del frågor om den avslutande konfirmationen.

Klädsel för konfirmanderna kommer vara den tröja de får på lägret samt svarta byxor.  (Kommer även vara dessa kläder vid fotografering som sker tidigare i veckan).

Vandringen avgår i olika omgångar med start kl 10:00 (Vi återkommer med vilken grupp som startar när ca en vecka innan själva konfirmationen).  Här får upp till 4st anhöriga följa med/ konfirmand. Vandringen tar ca 20min och man passerar lite små stationer på vägen.

Samling vid Värmestugan mitt emot Tandådalens wärdshus där konfirmanderna äter: 61°10’34.0″N 13°00’05.9″E – Google Maps 

Kl11 när alla grupper är klara med sin vandring samlas samtliga konfirmander och anhöriga (Hur många anhöriga som helst får ansluta här) vid slalombacken bakom Värmestugan mitt emot Tandådalens wärdshus där konfirmanderna äter dagligen. Det blir ett avslut i helgrupp lite sång något tal därefter bjuds konfirmanderna på en lyxig picknick och ni anhöriga kan beställa en liknande av Jonas i Sälen senast 27Juni på följande länk.

 

Vill även påminna om anmälan till 3+3.

Många av er har redan anmält sig men inte alla. På lägret har vi tänkt att vara med på 3+3 som i år går vid Högfjället. Glöm inte att anmäla er via eventor se respektive dag nedan om du vill vara med.  OBS! deltagartak på 1200platser/dag som nu är mer än 750st anmälda. 

Fredag 1 juli – Medeldistans Eventor – Event information: 3+3 i Sälen

Lördag 2 juli – Långdistans Eventor – Event information: 3+3 i Sälen

Söndag 3 juli – Medeldistans Eventor – Event information: 3+3 i Sälen 

logga3+3

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.