Ledare 2020

 

Moa Gustafsson
thumbnail_Moa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nämen hej hallå! 
Jag, Moa, är ett glatt energiknippe på 23 år från västkuststaden Uddevalla. Jag lever för naturupplevelser, fotografi och för att umgås med familj och vänner. På vardagarna studerar jag till grafisk designer och kommunikatör i Norrköping, jag bakar (och äter) kladdkaka och jag tränar för att må bra och springa snabbare. Självklart är jag orienterare ut i fingerspetsarna och trots att min hemort numera är Norrpan springer jag för Uddevalla OK. 
 
Om ni frågar mig om jag är peppad på Konfa så svarar jag JA! Jag längtar tills att lägret drar igång och att få hänga med er! 
 

Lukas Wadsten

71791083_430291324286445_1036951692488212480_n (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är 20 år och är uppvuxen i Landvetter som ligger strax utanför Göteborg. Nu bor jag i Karlstad, där jag läser till Civilingenjör med inriktning mot Industriell Ekonomi. Jag har orienterat och spelat hockey ända sedan jag var liten. Hockeyn blev den sport jag satsade mest på. Trots det tycker jag att orientering är riktigt kul och har därför varit med på o-ringen sedan 2007.

Jag ser fram emot tre riktigt roliga veckor där jag får lära och känna er alla. Jag hoppas kunna bidra till grym stämning, vi ses i Sälen!

 

Malin Widén

72103609_517562275706404_4738078951669235712_n

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej!
 
Mitt namn är Malin Widén, jag är 24 år gammal och född och uppvuxen i Uddevalla. 
 
År 2009 gick jag orienteringskonfirmation i Eksjö. Det var en riktigt rolig upplevelse där jag fick många nya orienteringskompisar, vilket gjorde att det blev ännu roligare att springa orienteringstävlingar!
 
Därefter har jag bla. läst på orienteringsgymnasiet i Hallsberg, varit Au Pair i Schweiz, säsongat på hotell i österrikiska Ischgl och just nu läser jag till sjuksköterska i Örebro.
 
Förutom att springa orientering tycker jag om att åka skidor, resa och fika!
 
Jag ser verkligen framemot att träffa alla goa ungdomar och ledare!! Vi ses i sommar!!
 

Filip Wadsten

Namnlös

Jag är 23 år och kommer från Landvetter strax utanför Göteborg. Bor numera i Falun där jag kombinerar min elitsatsning på orientering med studier på Högskolan Dalarna. Jag representerar Malungs OK Skogsmårdarna sedan ifjol. Förutom orientering så tycker jag om att åka skidor och cykla något Falun och Lugnet är perfekt för.

Jag gick själv på konfirmationslägret i Eksjö 2011 och har bara positiva minnen ifrån det, bra träningar, bra häng och vänner för livet. Jag hoppas ni kommer ha samma fina minnen från Konfa Sälen som jag har från min konfa.

Jag hjälper gärna till på träningarna med uppföljning, tekniksnack m.m. i sommar precis som jag gjorde i fjol när jag var ledare. Ska bli sjukt skoj att tillbringa 3 veckor med er i Sälenfjällen!

 

Ronja Jungåker

22119833_1501281546631915_1088127798_o

Jag är 19 år och jobbar just nu i Uppsala men är uppväxt i Falun och springer för OK Kåre. Jag har orienterat i hela mitt liv och det är fortfarande mitt största intresse men jag tycker även om att resa och åka skidor på vintern.

Jag gick själv på konfa i Sälen 2013 vilket var bland det roligaste jag varit med om där man fick massa nya vänner för livet och träningar i en jättehärlig fjällmiljö. Jag har varit med som ledare på konfan de två senaste åren och jag tycker att det har varit så kul att detta kommer bli mitt tredje år på raken.

Vi ses i sommar!

 

Albin Lilleström

untitled

22 år, uppväxt i Ljungsbro, 2 mil utanför Linköping. Efter fyra år på Orienteringsgymnasiet i Eksjö och ett halvår i Trondheim har jag nu bosatt mig i Falun där jag kombinerar min elitsatsning med att studera till Byggingenjör på Högskolan Dalarna. Orientering och löpning är min stora passion, när jag inte springer eller orienterar gillar jag att plöja filmer och serier eller bara hänga med mina vänner.

Jag var själv med på Konfirmation Sälen första upplaga 2012 och ledare 2019. Därifrån har jag bara bra minnen, det var den sommarens absoluta höjdpunkt. Många nya vänner, feta träningar och minnen för livet. Nu hoppas jag kunna bidra till en lika bra sommar även för er!

Maja Kindlund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är är 19 år gammal och har precis flyttat till Göteborg från Tranemo, där jag läser till antropolog. Jag springer för OK Tranan och utöver orienteringen så åker jag även lite skidor. 

Mitt största intresse är min idrott och det bästa är att kombinera den med att upptäcka nya platser och hänga med kompisar. Jag gick själv på OL-konfan fast i Västergötland, vilket var bland de bästa veckorna i mitt liv fullt med träning och roligheter. Jag har tidigare varit ledare i sälen 2018, vilken var så roligt! Jag ser verkligen fram emot att få uppleva det igen, ses i sommar!!:)

Gustav Öhgren 

73237565_535817053870610_8672061006718959616_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Hejsan! Jag heter Gustav Öhgren är 21år och kommer från Sundborn utanför Falun. Till vardags bor jag i Uppsala där jag pluggar till Civilingenjör i Energisystem. För tillfället tävlar jag för OK Kåre men min moderklubb är Karlsbyhedens OK. Jag har alltid gillat sport av olika slag men orientering är det jag fastnat för. Utöver orientering så gillar jag att spela Bandy, Frisbeegolf och åka skidor.

Min egen konfirmation är bland de bästa upplevelserna jag varit med om. Att få chansen att bidra till att andra får uppleva samma sak ska bli superkul. Nu taggar vi till 3 grymma veckor i sälenfjällen. Vi ses i sommar!

Jonna Jungåker

thumbnail_image0

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Halloj! Jonna heter jag och är en 21-årig livsnjutare från Falun som för tillfället är bosatt i Sveriges finaste stad, det vill säga Sundsvall. Jag har sprungit för orienteringsklubben här ett antal år och trivts otroligt bra med det då vi är ett riktigt härligt gäng som alltid peppar varandra. Utöver att springa i skogen så har jag under det senaste året jobbat i skolan och även varit på äventyr på andra sidan jorden.
 
Orientera har jag gjort hela livet och kommer förhoppningsvis fortsätta med resten av livet också för det är ju det bästa som finns! I övrigt så älskar jag att laga mat, bestiga berg, spela spel och resor och äventyr i alla dess former.
 
Jag är helt övertygad om att veckorna i Sälen i sommar kommer att bli magiska och ser otroligt mycket fram emot att få spendera dem tillsammans med er!