Ledare 2015

Hanna Gustafsson

Hanna kommer från Falun och orienterar för OK Kåre. Tog studenten i våras och pluggar nu till civilingenjör i Stockholm. Har orienterat hela livet och planerar att fortsätta på den vägen. Konfirmerades i Eksjö 2010 och hoppas och tror att sommarens läger i Sälen blir minst lika bra, om inte bättre! Förutom orientering och matte gillar hon allt med socker, tips för framtida fjäsk och mutor..

Hanna ser fram emot att få hänga med alla goa konfirmander i sommar! Tagga tagga!

Hanna Gustafsson

 

 

Marcus Ramström

En sörmlänning, som sedan blev en smålänning, men tillslut blev dalmas på heltid. Springer för OK Kåre(tidigare SMOL, IKHP) och pluggar till idrottstränare på Högskolan Dalarna i Falun. Älskar att ge tips och hjälpa dem som vill ha hjälp! Har som dröm att träna landslaget eller världens bästa orienterare! Det kanske blir en av er? Jag var med första gången som lägerledare förra året med Martin och Mattias som är världen härligaste killar! Har även gått på OL-konfa, men då i Sandham 2006. Om ni ska fjäska så ska ni testa med Läsk och exotiska kartor!

Ser fram emot att en härlig sommar med er!

Marcus_Ramström

Stina Jeppsson

Jag är en lagom knasig skåning som springer för Lunds OK. Jag bjuder gärna på mig själv och hoppas ni är beredda på att dansa fågeldansen. Jag orienterar för att det är kul och har inget vinstbehov men utmanar ni mig i sällskapsspel får ni se upp. Favoritdistansen är medel för långsträckor är inte kul.

StinaJeppsson
 

 

Martin Sand

Martin är född och uppväxt i Mjölby men har alltid tävlat för närkeklubben OK Tisaren. Han har orienterat i hela sitt liv och tycket att stafetter är den roligaste tävlingsformen. Han gick på orienteringsgymnasium Hallsberg och sedan ett par år tillbaka så bor han i Linköping där han pluggar till gymnasielärare. Om ni vill göra Martin glad ska ni diskutera fotboll, bjuda på godis eller köra några sköna lekar.

Martin tycker att det ska bli svinkul att hänga med er i sommar! Ses snart!

MartinSand

 

Mattias Johansson

Mattias är skåningen som bor i Östersund men tävlar för IFK Mora OK. Han har pluggat idrottsvetenskap i Östersund, men nu jobbar han på fritids och pluggar risk- och krishantering samtidigt som han njuter av livet och far och flyger över hela Sverige och världen för att orientera. De senaste 6 somrarna har han varit ledare på breddlägret i Skåne och är även ungdomsledare i Dalarnas OF.
Vill ni göra Mattias på gott humör så ska ni äta sallad till maten och dra något skönt skämt.

Mattias hoppas att det ska bli sommar snabbt!

Mattias_Johansson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.