Ledare 2018

Maja Kindlund

pastedImage

Jag heter Maja och är 17, men fyller 18 i april och bor i Tranemo (en lite håla utanför Borås). Jag läser ekonomiprogrammet på Tranemo gymnasieskola där jag är inne på mitt andra år. Jag springer för OK Tranan och utöver orienteringen så åker jag även lite längdskidor (och kollar på serier).

Jag har orienterat så länge jag kan minnas och tycker fortfarande att det är lika kul. Jag har själv gått OL Konfan fast i Västergötland, vilket var bland det roligast jag har gjort. Så jag ser emot att få uppleva det igen fast som ledare!

Ser fram emot en rolig sommar med er!

Oskar Lundqvist

Oskar Lundqvist

22 år gammal och kommer från Kalmar i sydöstra Sverige men bor sedan 2 år tillbaka i Falun. Jag pluggar på högskolan, tredje året på maskiningenjörsprogrammet. Jag lägger mycket tid på min egen orienteringssatsning. Mitt mål är att se hur bra jag kan bli. Annars brukar jag åka längdskidor på vintern för att det inte ska bli för mycket orientering.

När jag tänker tillbaka på min konfirmation, i Eksjö, så kan man inte göra det utan att dra på läpparna och leende minns allt roligt vi hittade på. Jag hoppas nu att vi kan göra er sommar till den roligaste så även ni kan se tillbaka på nästa sommar med ett leende på läpparna!

Ronja Jungåker

22119833_1501281546631915_1088127798_o

Jag fyller 18 år (i December). Jag bor i Falun och springer för OK Kåre men studerar tredje året naturvetenskap på orienteringsgymnasiumet i Sandviken. Jag har orienterat i hela mitt liv och det är fortfarande mitt största intresse men tycker även om att resa, baka och åka skidor på vintern.

Jag gick själv på konfa i Sälen 2013 vilket var bland det roligaste jag har varit med om med massa nya vänner och träningar i jättehärlig fjällmiljö, så jag ser fram emot att komma tillbaka till Sälen men nu som ledare! Vi ses i sommar!

Rickard Börjesson

Rickard

27 år, studerar på Högskolan Dalarna och bor i Falun. Ursprungligen ifrån Borås. Förutom studier fyller jag min vakna tid till orientering, helst till min egen satsning men även andra uppdrag. Har stor erfarenhet av att jobba med ungdomar bland annat som ungdomstränare i klubben. Tillsammans kommer vi göra sommaren 2018 legendarisk & minnesvärd där vi får vänner för livet och konfirmanderna får en riktigt bra utbildning.

Ser fram emot en rolig sommar!

 

Julia Adolfsson

IMG_6319

Jag är 22 år gammal och bor i en lägenhet med min sambo Ludvig i centrala Falun. Jag studerar andra året på Högskolan Dalarna till bygg-och samhällsplanerare. Jag har orienterat i hela mitt liv och det är ett utav mina största intressen, jag tävlar för OK Kåre i Falun. Jag älskar att vara ute i skogen och springa, under vinterhalvåret åker jag mycket längdskidor i Sälen. Mina andra intressen är resa, kläder, inredning och matlagning.

Jag konfirmerade mig på ett orienteringsläger i Eksjö sommaren 2010, det är bland de roligaste upplevelserna jag har gjort i mitt liv, jag hoppas det blir Din också!!

Vi ses i ett soligt Sälen sommaren 2018!!

John Börjesson

john

Jag är 25 år. Bor i Tullinge söder om Stockholm och studerar till lärare på Södertörns högskola. Kommer ursprungligen från Borås. Vid sidan om studierna springer jag både orientering och löpning. Satsar framförallt på löpning. Har hand om en del träningsuppdrag i Tullinge SK. Jag var med som ledare för lägret i fjol, tyckte det var så skoj så vill vara med även 2018.

Jag hoppas med er andra att det ska bli väldigt skoj och minnesvärt!!

Hanna Berglund

image1

22 år gammal och bor i Uppsala där jag pluggar mitt tredje år till Civilingenjör i Miljö och Vattenteknik. Ursprungligen kommer jag från Falun och jag springer för OK Kåre. Orientering och träning har varit ett stort intresse så länge jag kan minnas och på vintern tycker jag det är roligt att åka skidor. Förutom träning så har jag engagerat mig mycket i studentkåren här i Uppsala.

Jag minns själv min egen konfirmation som var i Eksjö 2010 som ett av de roligaste äventyren jag varit med om! Jag hoppas att vi kommer få ännu roligare i sommar och att ni kommer skapa vänskaper och minnen för livet!