Ledare 2024

Ronja Jungåker

Jag är 24 år, uppväxt i Falun och springer för OK Kåre. Just nu bor jag i Uppsala där jag pluggar samhällsplanering.

Jag har orienterat i hela mitt liv och tycker det är en fantastisk sport där man får resa mycket och uppleva massa nya platser vilket är något av det bästa tycker jag! (Sälenfjällen är en favorit) Utöver orientering och resa tycker jag om att åka skidor på vintern och äta gott.

Jag gick själv på konfa i Sälen år 2013 vilket var bland det roligaste jag varit med om där jag fick massa nya vänner för livet och träna varje dag i jättehärlig fjällmiljö. Nu taggar vi 3 fantastiska veckor i fjällen i sommar, vi ses!

 Cornelia Ivarsson

Hejsan! Mitt namn är Cornelia Ivarsson och jag är 21 år gammal från Sandviken. Just nu är jag bosatt i Uppsala där jag pluggar till läkare. Utöver att träna löpning och orientering så spenderar jag gärna min fritid tillsammans med vänner och familj, allra helst på ett fint fjäll:)  

Jag var själv med på konfalägret 2017 i Sälen vilket är tre veckor jag än idag minns med mycket glädje! Det är därför extra roligt att nu få vara med och se till att ni får det precis lika roligt som jag hade det! Hoppas ni är lika taggade som jag så ses vi i Sälen i sommar!!

Hanna Johannesson

Halloj! Mitt namn är Hanna och jag är en 23-åring från Sveriges sydligare delar, nämligen från Ronneby i Blekinge. I över två år nu så har jag dock varit bosatt i Falun uppe i Dalarna, för att få lite omväxling. Där pluggar jag sista året på Ekonomprogrammet, tränar, umgås med vänner och har de gött. Jag springer dock fortfarande för min modersklubb Ronneby OK som jag gjort sen barnsben. Förutom att träna orientering så gillar jag bland annat att baka, åka skidor och cykla.

Jag har varit ledare två gånger tidigare, vilket minst sagt blev minnen för livet, vilket ska bli kul att få uppleva igen 2024 och då tillsammans med er. Ses i sommar gänget!

Johannes Öhgren

Tjenare!

Johannes heter jag och kommer från den lilla byn Sundborn utanför Falun. I nuläget är jag anställd som lagerarbetare på ett lager i Falun. Inom orientering är en fin medeldistans det jag gillar bäst. Utöver orientering gillar jag att åka skidor ,vara med kompisar, spela discgolf och kolla på fotboll

Jag var själv med på konfan i Sälen 2015 och det var några av de roligaste veckorna i mitt liv med massa härliga minnen. Målbilden med att vara ledare är att ni ska få ett minst lika roligt och lärorikt läger som jag hade.

Linn Palmberg

Hej! Mitt namn är Linn Palmberg, jag är 20 år gammal och uppväxt i Sandviken. Just nu bor jag i Örebro och pluggar Personalvetarprogrammet. Under min uppväxt har jag tränat och tävlat i flera individuella idrotter som orientering och längdskidor men mitt största fokus har lagts på cykling. Utöver mitt idrottande tycker jag om att umgås mycket med vänner och familj, och är gärna utomhus så mycket det går! Jag har aldrig deltagit på konfalägret innan så jag är supertaggad på tre roliga och fullspäckade veckor!

Jesper Svensk

Mitt namn är Jesper Svensk, jag är 25 år och kommer från Borlänge. Jag springer för Stora Tuna OK, klubben som präglat min orienteringskarriär och stora delar av mitt liv sedan jag var liten.  

Efter några år med ingenjörsplugg och jobb är det i skrivande stund lite osäkert vad jag sysslar med framöver, men det får framtiden visa. Förutom orientering och idrott i allmänhet gillar jag att vara kreativ och använda mina händer för att bygga, laga eller fixa roliga grejer.  

Jag har varit ledare på lägret i Sälen två gånger tidigare och ser nu fram emot att skapa nya härliga minnen och upplevelser tillsammans med er i sommar. Vi ses!

Gustav Östensson

Jag heter Gustav och är 22 år gammal, för tillfället bor jag i Linköping där jag pluggar till civilingenjör i Maskinteknik. Ursprungligen är jag från ett litet samhälle, Länghem, ca 3 mil söder om Borås. På fritiden orienterar jag för OK Tranan och åker längdskidor för nöjes skull när tillfälle ges. Detta blir mitt andra år som ledare, jag hopps att detta blir lika bra läger som mitt första år.

Under 2016 var jag deltagare på Sälenkonfan, dessa tre veckor skapade många fina minnen, vänner och upplevelser som man inte kommer glömma. Samtidigt utvecklades min orienteringinsförmåga rejält. Ser frammemot att få lära känna er och visa vad Sälen har för orientering att erbjuda.

Elin Lindblad
Hej hej! Mitt namn är Elin, jag är 22 år, kommer från Karlskoga och tävlar för OK Djerf. Numera bor jag dock i Linköping där jag pluggar till civilingenjör i kemisk biologi. Så mina dagar spenderas med mycket plugg, en del träning och utöver det försöker jag spendera så mycket tid som möjligt med familj och vänner. 

Jag gick själv konfan i sälen 2016 vilket var 3 svårslagna veckor med minnen för livet. Så hoppas ni kommer få det minst lika roligt som jag hade, ses i sommar!

Julia Nordlander

Hejsan! Julia heter jag, är 21 år gammal, kommer från Sundsvall och springer för Sundsvalls OK. Just nu bor jag i Umeå där jag läser strategisk kommunikation. Utöver löpning och orientering så spenderar jag mycket tid i skidspåren och på gymmet! En perfekt dag för mig består av god mat, träning och härligt häng med vänner! 

Jag var själv på konfirmation i Sälen år 2017, där jag både fick vänner och minnen för livet! 

Jag hoppas och tror att ni kommer få minst lika bra veckor som jag hade. Ser fram emot att träffa er alla- kommer bli grymt!:)