Ledare 2017

Viktor Backlund

Viktor

Viktor heter jag och jag är uppvuxen i Svärdsjö och har sedan min egen konfirmation varit aktiv och engagerat mig inom kyrkan, extra mycket inom konfirmation och musik. Jag är nu 22 år och har påbörjat teologistudier i Uppsala med sikte mot att bli präst. Orienteringskonfirmation låter som ett mycket spännande koncept och jag ser fram emot att ta mig an utmaningen som konfirmandteolog för er. Att orientera kan man få ut mycket teologi av tror jag. När jag var yngre spelade jag, bandy, fotboll och åkte slalom. Nuförtiden håller jag mig igång med spinning, musicerande och att lyfta böcker. Ser fram emot att få lära känna er!

Ida Kaasalainen (hette tidigare Nilsson gifte sig i Februari 2017)

IDA_NILSSON

Ida här, 23 år och uppvuxen i Mariefred. Men bor sedan 1år tillbaka utanför Örebro med min sambo och våran son som blir 7 månader till sommaren. Jobbar i Kumla församling som Fritidsledare sen ett år tillbaka, men har vuxit upp i kyrkans verksamhet. Nu hoppas jag på att komma in på teologprogrammet så jag läser då min första termin i vår.

Sedan jag själv konfirmerade mig 2008 har jag hunnit med 11 olika konfirmandgrupper där jag har varit med en stor del av konfirmandundervisning.

Redan som liten var jag med på filten med mormor och morfar på orienteringstävlingarna, och började sen själv springa.

Jag ser fram emot riktigt fartfyllda veckor med er!

Sara Kindlund

img_0808

Jag är 19 år och bor för tillfället i Falun dit jag nyss flyttat från Tranemo(En mindre ort söder om Borås). Efter att nyss tagit studenten från Eksjö Orienteringsgymnasium har jag nu börjat plugga till sjuksköterska och tränar orientering med Dala sports academy.
Jag springer för OK Tranan och utöver orienteringen brukar jag även åka lite längdskidor. Mitt största intresse är min idrott och det bästa är kombinera det med att hänga med kompisar och upptäcka nya platser. Det starkaste minne jag har från mitt konfaläger är att vi hade så himla roligt hela tiden, allt man gjorde blev roligt eftersom att alla gjorde det tillsammans och man kom varandra så nära de veckorna.
Ser verkligen fram emot att få uppleva ett till konfaläger, nu som ledare!

Rickard Börjesson

rb-png

26 år, studerar på Högskolan Dalarna och bor i Falun. Ursprungligen ifrån Borås. Förutom studier fyller jag min vakna tid till orientering, helst till min egen satsning men även andra uppdrag. Har stor erfarenhet av att jobba med ungdomar. Tillsammans kommer vi göra sommaren 2017 legendarisk & minnesvärd där vi får vänner för livet och konfirmanderna får en riktigt bra utbildning.

Ser fram emot en rolig sommar!

 

Maria Lund

Maria Lund

20 år som för det mesta är bosatt ute på västkusten, på en ö vid namn Orust. Springer för Stenungsunds OK och jobbar en del på ett äldreboende. Men när vintern kommer bor jag i mitt andra hem, Sälen, där jag jobbar som skidlärare. Har tidigare varit ledare för konfirmander, men detta blir första gången med orientering, vilket ska bli väldigt kul! Förutom skidor och orientering är mat bland det finaste jag vet. Ser väldigt mycket fram emot en sommar med er och att göra detta lägret till ett minne för livet

 

John Börjesson

john

Jag är 24 år. Bor i Tullinge söder om Stockholm och studerar till lärare på Södertörns högskola. Kommer ursprungligen från Borås. Vid sidan om studierna springer jag både orientering och löpning. Satsar framförallt på löpning. Har hand om en del träningsuppdrag i Tullinge SK. Det är första gången jag är ledare för ett konfirmationsläger. Jag hoppas med er andra att det ska bli väldigt skoj och minnesvärt!!

Elin Håll

 14397419_1077142265726211_1878708558_n

Jag är 17 år och fyller 18 på konfan! För tillfället går på Mora skidgymnasium, skidorientering och pluggar där barn och fritid. Tävlar för HJS Vansbro OK i orientering, mountainbikeorientering och skidorientering. Min dröm är att ta guld i VM i skidorientering och har hittills lyckas med ett brons i UEM mountainbikeorientering stafett.

Jag har själv varit med på konfirmation sälen 2014 och de var något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Mitt bästa konfaminne var hur roligt vi alla hade det på midsommar tillsammans, trots att det var väldigt kallt och tråkigt väder.

Ser fram emot en jätterolig sommar tillsammans med er!

Martin Nilsson

Martin Nilsson

Jag heter Martin och är 21 år, kommer från Karlshamn i Blekinge, men springer för Malungs OK sedan en tid tillbaka. Jag var ledare på konfan även 2016 och tyckte att det var jättekul, så jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka nästa sommar!

Det är svårt att säga en sak jag gör om dagarna, jag tycker om att prova lite av varje. Sen jag tog studenten från OL-gymnasiet i Olofström har jag bland annat gått på folkhögskola, jobbat som vårdbiträde och högstadielärare, varit arbetslös, bott i Frankrike och nu senast har jag bott och arbetat på en fjällstation vid Galdøpiggen (Norges högsta berg!).

Jag älskar löpning och orientering (såklart!), att vara bland fjäll och berg, folkdans, och mat i stora mängder! Det här kommer att bli riktigt bra, hoppas att ni är lika förväntansfulla som jag!

Hanna Barkegren
hanna
Jag heter Hanna och är 20 år, bor i Borlänge och tävlar för Stora Tuna OK. Saker jag tycker om att göra förutom att orientera är att åka längdskidor och äta. Nu pluggar jag på idrottstränarprogrammet i Falun och har två år kvar.
Jag har varit med som ledare på lite olika läger förut, både inom längdskidor och orientering, men aldrig på ett konfirmationsläger, så det ska bli spännande! Dessutom trivs jag väldigt bra i Sälen, med fin orientering och härlig miljö.
Vi ses i sommar!