Ledare 2021 29/6-19/7

Erica Edman

129721378_3647215938709102_2055152465376849189_n

 

 Hej allihopa!

Mitt namn är Erica och jag är en 23 årig dalkulla som numera bor i Uppsala. Jag jobbar som tränare på Orienteringsgymnasiet i Uppsala och på Svenska Skidförbundet som barn- och ungdomsledarutbildare. Jag älskar allt som har med idrott att göra. Mina andra intressen är att jag är en liten pysselgumma och gillar att sy, sticka och virka. Inför sommaren kan ni förbereda er på att ni kommer få höra mig gå runt och sjunga mycket då detta är något jag gillar att göra.

Jag ser fram emot att hänga med er i sommar i Sälen och tillsammans ska vi göra det till den bästa konfan någonsin!

 
 
 
 
 
Johannes Öhgren
image
 
  
Tjenare!
 
Johannes heter jag och kommer från den lilla byn Sundborn utanför Falun. Just nu bor jag i Uppsala där jag pluggar civilingenjör i miljö- och vattenteknik. Min moderklubb är Karlsbyhedens OK men för tillfället tävlar jag för OK Kåre. Inom orientering är en fin medeldistans det jag gillar bäst. Utöver orientering gillar jag att åka skidor ,vara med kompisar, spela discgolf och kolla på serier. 
 
Jag var själv med på konfan i Sälen 2015 och det var några av det roligaste veckorna i mitt liv med massa härliga minnen. Målbilden med att va ledare är att ni ska få ett minst lika roligt och lärorikt läger som jag hade.
 
 
 
 
 
 
 
Carl Carlsson
127614416_160039842501270_3043726534281299779_n

Jag heter Carl och är 21 år. Jag kommer från Nyköping och springer för Nyköpings OK. Just nu pluggar jag andra året till Civilingenjör i Linköping. Dagarna spenderas därför oftast med plugg och träning men jag försöker hinna med så mycket hyss jag bara kan på den tid som blir över.

Jag konfirmerade mig i Eksjö 2014 vilket var en av de allra bästa upplevelserna jag haft. Jag minns det som tre extremt roliga och intensiva veckor som fylldes med massor av aktiviteter. Jag ska därför vara ledare åt er på årets konfa så att ni kan få en minst lika bra upplevelse som mig och möjligheten att skaffa många nya vänner och erfarenheter.

 

 

 

 

Erik Barr Zeilon

Erik Barr

 Jag är 23 år gammal och kommer från Svalöv nere i Skåne. Efter 4 år på orienteringsgymnasiet i Sandviken har jag hunnit med att bo i både Kenya och Göteborg innan jag hittade hem till Uppsala där jag bor för närvarande. I Uppsala kombinerar jag min elitsatsning på orientering och löpning med att läsa Biomedicinprogrammet där jag nu läser andra året. Förutom träning och skola gillar jag även att måla och läsa böcker och mer än gärna hitta på roliga äventyr. 

Jag gick själv på OL-konfa i Eksjö 2012 och det var nog till den här dagen kanske den roligaste månaden i mitt liv. Så intensivt packat med roliga äventyr och bra kompisar. Många av de jag lärde känna då är än idag mina närmsta vänner. Nu hoppas jag kunna bidra att ni ska kunna få det minst lika bra och en sommar ni sent ska glömma.

 

 

 

 

Jesper Svensk

Jesper

Mitt namn är Jesper Svensk, jag är 22 år och kommer från Borlänge. Jag springer för Stora Tuna OK, klubben som präglat min orienteringskarriär och stora delar av mitt liv sedan jag var liten. 
Efter fyra år på orienteringsgymnasiet i Sandviken är jag tillbaka i Borlänge och studerar sista året till Bygginjengör. 
Förutom orientering och idrott i allmänhet gillar jag att vara kreativ och använda mina händer för att bygga, laga eller fixa roliga grejer. 
Jag ser fram emot att skapa härliga minnen och upplevelser i Sälen 2021.”
 
 
 
 

Jonna Jungåker

thumbnail_image0

 

Halloj! Jonna heter jag och är en 21-årig livsnjutare från Falun som för tillfället är bosatt i Uppsala precis som flera andra i ledargänget. Där läser jag en kockutbildning samt orienterar en hel del. Tävlar gör jag för Sundsvalls OK och orientera har jag gjort hela livet och kommer förhoppningsvis fortsätta med resten av livet också för det är ju det bästa som finns! I övrigt så älskar jag att laga mat, bestiga berg, spela spel och resor och äventyr i alla dess former.

 

Jag är helt övertygad om att veckorna i Sälen i sommar kommer att bli magiska och ser otroligt mycket fram emot att få spendera dem tillsammans med er!

 
 
 
 
 
Erik  Hannrup
15201FB3-ECF4-4413-933E-5A90E2213C38
 
 
 
 
 
Jag är 20 år gammal och bor i Uppsala där jag just nu arbetar med det jag kan komma över. Jag springer orientering för IF Thor. Förutom orientering tycker jag om att lyssna på musik och spela fotboll med kompisar.
Jag gick själv OL-konfa och kommer ihåg det som några av de roligaste veckorna i livet där jag träffade vänner som jag är kompisar med än idag. Jag ser fram emot en rolig sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stina Nordin
130815179_1190051228057764_5516943033373430111_n
 
Hej!
 
Jag heter Stina, jag är 22 år gammal och bor i Uppsala, där jag också pluggar. Jag tänker bli gymnasielärare och har tre år kvar på min utbildning. Egentligen kommer jag från Sundsvall (Sveriges vackraste stad), där också min klubb finns – Sundsvalls OK. Jag tränar en hel del men när jag inte gör det tycker jag om att träffa kompisar för att fika, spela sällskapsspel och gå på loppis. 
 
Jag gick själv på konfan i Sälen 2013 och det var en dunder-upplevelse. Jag är övertygad om att det kommer bli det igen och jag ser fram emot att träffa er alla!