Redan stort intresse för Konfirmation Sälen 2013!

Det är med stor glädje som vi ser att flertalet anmälningar redan trillar in till Konfirmation Sälen 2013. Imponerande god framförhållning många har och kul att ni är på hugget :-)

Vi får en del frågor om vad som är deltagartak och om det är bråttom att anmäla sig för att få plats! Svaret är att vår ambition är att alla orienteringsungdomar som vill konfirmera sig i underbara Sälenfjällen också skall få göra det. Blir gruppantalet stort siktar vi in oss på att dela upp oss i flera olika läger med boenden i skilda stugbyar i Sälfjällsområdet.

I inbjudan står också att anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan, vilka visa tycker känns tidigt. För er kan vi hälsa att ni inte behöver betala in några anmälningsavgifter före den 30 september, då anmälan till lägret går ut. Skicka dock in anmälningsblanketten så fort ni bestämt er för att delta så vi kan planera ett bra upplägg utifrån deltagarantalet i god tid!

MVH

David & William


 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.