Dag 3 – Födelsedag, Fjäl-LOL & Fika!

Torsdag!
En speciell torsdag, inte vilken som helst utan Linneas födelsedag. Födelsedagen invigdes med att nästan alla kom till mitt Saras rum och Linneas rum där det sjöngs och bjöds på macka samt mjölk till födelsedagsgrisen. Mycket fint gjort och riktigt roligt att så många orkade gå upp 10 minuter för tidigt.

07.40 var det dags för morgongympa. Morgongympan innehöll fotboll , frisbe och olika konster som alla skulle göra. God frukost och konfirmationsläsning erbjöd förmiddagen på med Båt Lena. Konfirmationsläsningen är väldigt bra upplagd tycker jag. Det är mycket filosoferande, lekande och lite läsning vilket är positivt! God middag fick vi av Frida som hade lagat spaghetti med köttfärsås.

13.00 blev det orientering i fjällen, med både långa och korta banan. Mycket fin terräng och öppet. Kontrollerna kunde man se på lång väg för det mesta. Lite krångligt med att inte ha något att läsa på men alla försöker att ta sig tillbaka hem. Och jag tror att alla kom tillbaka. Har inte räknat om vi är alla än men det har nog Mackan koll på!
Fri tid efter träningen som innehöll musik, tv och sovande för vissa. Det är inte lätt att orka med att passa alla tider som ledarna satt.. Väldigt tufft. Kvällsmat som smakade bra som alltid, då Stefan hade hackat moröterna och därefter lite tårta för Linnea som Frida hade bakat. Gott!

Kartgenomgång med ledarna och kvällsandakt med Lena. Väldigt mysigt. Men regnet har tyvär inte försvunnit härifrån. Gud vill nog inte ge oss fint väder.. Men nu ska jag inte sitta här och skriva längre för nu ska alla ungdomar fira Linnea i den stugan vi bor i. Det blir kladdkaka, glass och saft! Mer än så säger jag inte. Vi trivs och alla är glada. Så godnatt ! Amen.
//Sara Jönsson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.