DAG 8 – TIDNING & MOMENTBANA

Nu har mer än 1 vecka passerat och alla verkar stortrivas. Dagen började med en välförtjänt sovmorgon till 8.30. Morgongympan bestod av kull-lekar och namnleken, som gick lite sådär. Efter frukosten var det träning som började med en efterlängtad löpskolningslektion. Därefter var det momentbana som stod på schemat. En bra men svår träning som gav mycket, både fysiskt och teoretiskt.

På konfirmationsläsningen fick vi lära oss Trosbekännelsen och Fader vår. Vi fick också skriva en dikt/text om skor, som Båt-Lena skulle ha med i sin predikan senare på kvällen.
Mitt i konfirmationsläsningen kom en reporter från Falu Kuriren och intervjuade oss alla och tog kort. Sug på den Eksjö!! (internt skämt)

Direkt efter middagen förflyttade vi oss bort till Tandådalens kyrka för gudstjänst. Jag tror att alla tyckte att det var en väldigt mysig och rolig gudstjänst, som innehöll många roliga sånger och predikan om skor. Vi fick bullfika i kyrkan som var till allas belåtenhet.

Hela dagen avslutades med en mysstund i ledarstugan där vi sjöng många sånger och pratade.

En jättebra dag helt enkelt!

Skrivet av: Matilda Eriksson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.