Dag 15 – Sprint & Nattvard

För 14 dagar sedan började lägret.

Klockan 7.30 väcks vi av att någon av ledarna spelar hög musik utanför dörren. Under morgongympan som denna morgon var tre delad, första delen var evighetsstaffet, andra delen var stövel kastning och tredje delen var sten sax påse.
Efter frukosten åkte vi buss till Tandådalen för LM i sprintorientering. Det var riktigt klurig sprint bana. Lägermästerskaps vinnaren på killsidan blev Ville och på tjej sidan Matilda.

Efter lunch var Lena med oss en stund och pratade om nattvarden. Klockan 15.30 gick bussen igen till Tandådalen men denna gången till fjällkyrkan för en föreläsning om självkänsla och självbild. Middag kom med ledarna ut till kyrkan, i våra matlådor var det pastasallad. När vi hade ätit upp gick vi in i kyrkan för kvällsmässa med nattvard för den som ville. Efter mässan var det kyrkkaffe med husmors egna bullar.

När vi kom hem var det kvällssammling med lite sång och så var det tröjutdelning av lägertröjorna.

Skrivet av Frida Forsberg

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.