Dag 18 – Äventyr, kåpor och chokladbollar

Idag har vi haft det ett hetsigt schema att följa, först skulle vi iväg och vara med om ett äventyr med Rikslägret. Var väll inte det roligaste, men man fick lite motion och va med kompisarna. Sedan var det buss tillbaka till maten där vi åt massor av supergod mat, som vår fantastiska kock Frida har lagat till oss. Sedan var vi tvungna att göra varsitt mellanmål som vi skulle kunna äta innan sprinten, för att vi skulle inte hinna äta någon riktig mat. Efter det så åkte vi till Transtrandskyrka där vi provade kåpor till konfirmationen alla var så stiliga i vita lakan
Vi provade också gröna kragar (hals snaror) på vissa var den lite liten men tillslut så fick alla en krage som passade.

Sedan var det buss tillbaka till stugorna där vi bytte om och gick iväg till TC. Det spöregnade så ,an var inte helt taggad men man tog sig ut ändå (det är ju ändå en tävling).
Ville tvåa, tre sekunder efter. När alla var klara efterhand så var det hamburgare till alla på lägret det var gott med bacon på.

Sedan så hade Sara på morgonen bakat stora chokladbollar som vi fick på kvällssamlingen, där vi fick reda på att vi skulle få gå på disco och en föreläsning.
En bra dag!!!!
Ha det bra.

Skrivet av Joakim Skärlén

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.