Söndag 16/6

Hejsan svejsan!

Idag fick vi vår första sovmorgon till klockan nio och det blev ingen morgongympa, gött! Sedan var det frukost som vanligt och klockan 9:50 tog vi en liten busstur ner till Limas kyrka där vi hade våran gudstjänst. Gudtjänsten handlade om förlorad och återfunnen, efter gudstjänsten fick vi en extra lektion om kyrkan och prästens kläder, en del tog även en snabb titt på orgeln. Sen tog vi bussen hem till Lindvallen där vi sen åt lunch klockan tre och det bjöds på kyckling med ris, smarrigt! Träningen började halv fem som bestod av keps-ol, det var kul men dåligt väder. Sen var det raka väggen till duschen och middagen serverades kl halv åtta och vi åt soppa med varma mackor. Efter det fick vi rita in våra egna kartor som vi ska springa morgondagen. Kl nio var det kvällssamling som bestod av mycket skratt.

// Lovisa & Gustav.b

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.