Midsommarafton

Idag är det midsommar! och vi börjar dagen med morgongympa som bestod av danslektioner med Hannes runt konfirmations flaggan. Sen åt vi en go frukost. Sen tog vi bussen till hundfjället och sprang en momentbana, som var rolig. Efter träningen krånglade bussen och vi var nära på att välta. Sen blev en snabbdusch då vissa var nere på nästan en minut innan lunchen som var pasta carbonara.  Plockades sen blommor till kransar vid midsommar firande på Olnispagården. Där dansades det runt stången  med många glada komfirmander.  När vi kom tillbaks från midsommarfirandet tog vi vårt pick och pack och drog ner till en liten grillplats vid sjön. Där hade vi det mysigt med lekar och god mat. Efter alla ätit upp sina båtar begav vi oss upp till mysstugan där det efter en kort kvällssamling visades en rolig film. Sen levde vi loppan till kolckan elva då vi sen slocknade.  God natt!

 

Fredrik Frida

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.