Personuppgifter/bilder i sociala medier

Godkväll!

Mindre än 2 dygn kvar till lägret drar igång. Sent omsider har vi kommit på att vi under lägret planerar att uppdatera vänner och släktingar om vissa aktiviteter och händelser under kommande konfirmationsläger via vår hemsida och sociala medier.

Vi planerar att: 

– göra dagboksinlägg via vår hemsida www.konfirmationsalen.com

– uppdatera vår facebook-sida.

– uppdatera vårt instagramkonto (konfirmationsalen).

– uppdatera twitter (kopplat via Instagram).

 

Om någon konfirmand inte vill finnas med på eventuella bilder eller text som kommer att publiceras på dessa ställen på internet ber vi er meddela detta till david.andersson@malungsok.se så fort som möjligt.

Kontona kommer enbart att uppdateras av lägrets ledare (på hemsidan kommer dock deltagarna vara författare av dagboksinläggen). I övrigt vill vi också uppmana alla deltagare om att tänka till innan och fråga alla kompisar om lov om man publicerar bilder från lägret via sociala medier. Tänk på att ALLA skall tycka att det känns rätt och att en bild som publiceras på nätet är offentlig för alla människor!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.