Fredagen den 13/6

Vi gick upp 07:15 för att gå till morgonaktiviteten som började 07:30, morgonaktiviteten bestod av charader. tex skulle en konfirmand visa ett flygplansfönster.

08:00 var det dags för frukost innan vi gick till kyrkan för att ha konfaläsning 09:30. på konfaläsningen gick vi först igenom en ny pärla i frälsarkransen, den nya pärlan betyder ”jag”.

Utsikt från dagens tuffa men fina träning.

Utsikt från dagens tuffa men fina träning.

Efter det fick vi sitta i grupper och diskutera olika frågor om livet, sedan skrev vi ett brev till oss själva som vi ska öppna om tio år från konfirmationsdagen. Det sista vi gjorde på konfan var att alla fick en varsin lapp som alla skulle skriva någonting positivt på om varandra.

Efter det var det dags för lunch och då var klockan 12:00. Då serverades stuvade makaroner och köttbullar. Maten har hittills varit väldigt bra tack vare våran kock Klaus, vi kan även tacka för att vi får så mycket bananer. För att efter maten började de som bor i våran stuga experimentera med just bananer. Än så länge har vi bara provat att klägga de i bastun på högsta värme, det gick inte så bra för att vi åt upp dem innan något han hända med bananerna.

13:50 åkte vi buss mot lindvallen för att ha träning, idag bestod träningen av en medeldistans på mestadels kalfjäll. Det var en jobbig men rolig bana de hade lagt åt oss. Bussresan var 30 min lång och var ganska intressant.

Nu är klockan 19:29 och kvällsaktiviteten börjar om en minut så vi hinner inte skriva något mer.

Dagens kvällsaktivitet med tema samarbete. Hela gruppen skulle tillsammans ta sig över en pinne, och det gjorde de med bravur.

Dagens kvällsaktivitet med tema samarbete. Hela gruppen skulle tillsammans ta sig över en pinne, och det gjorde konfirmanderna med bravur.

 

Jonathan Magnusson och Gustav Johnsson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.