Lördag 14/6

07.30 på morgonen hade vi morgonaktivitet, vilket var under hökens vingar. Det var väl inte jätte roligt men helt okej. Efter det var det frukost, som bestod av det vanliga. Alltså mackor, frukt, yoghurt eller gröt.

9:30 var det dags för konfaläsning i kyrkan, vi fick lära oss om en ny pärla på frälsarkransen, som var Doppärlan. Eftersom temat dopdå blev dop så hade vi även ett litet låtsas dop, för de som inte varit på det tidigare skulle förstå hur det går till. Det blev då Sara och Olofs barn Rasmus Truls Liljeström som fick döpas. Faddrarna blev Simon och Frida, vi andra församling. Vi hade även en annan liten teater där alla sex grupper fick välja mellan två olika verser i biblen att göra en liten teater av. Dopet var underhållande att kolla på.

Till lunch blev det pasta carbonara och köttfärsås sen igår. Maten var god som vanligt.

 13.50 samlades vi för att ta bussen till Lindvallen för att träna. Vi fick välja mellan två banor, en lättare på 2,6 km och en lite svårare på 2,9 km. Det var ingen fjällterräng som de tidigare dagarna utan igenom stora kärr och mindre skogspartier, vilket gjorde det tungt att springa. Det fanns en liten sjö vid målet så några passade på att bada. Sara och Julia orkade inte springa runt sjön till målet så de tog en genväg genom sjön, vilket inte direkt gick snabbare. Sara tappade sin karta i sjön så den ligger nog där någonstans på botten.

Vi har nu klarat oss ungefär fyra dagar utan kiosk och godis, som tur var fanns det en ica i Lindvallen där alla passade på att köpa godis och glass efter träningen. Vilket gjorde att många köpte lite mer än vad de egentligen behöver. Alla blev nöjda och glada!

 Middagen senare på kvällen bestod av någon slags kycklinggryta med ris.

 Efter middagen samlades vi tidigare än vanligt utanför paradiset (ledarnas stuga), för att hinna kolla på film. Vi såg på Pay It Forward i kyrkan och de bjöd på chips och popcorn.

 Höjdpunkten på dagen var nog Ica och dop teatern. Dock så hittade ledarna på mobildagis, vilket är att alla mobiler samlas in 22.00 på kvällen som de har under natten, vilket inte uppskattades av så många.

Ellinor Östervall och Elvira Danielsson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.