19/6 2014

Tja bror!

Idag gick vi upp 07.15 och hade morgonaktivitet som inte var jätte rolig. Det var följa John, men alla var ganska trötta så det gick inte så bra. Vid frukosten fick vi äntligen tillbaka våra älskade mobiler som ledarna hade samlat in. Det är mycket onödigt att ha mobildagis på kvällarna/nätterna för det är inte mobilerna som håller oss vakna, utan det är våra rumskompisar. Vid halv 10 hade vi träning som var löpning/styrka. Det var lite jobbigt eftersom det började regna mitt i passet och då blev vi blöta och kalla men ledarna tvingade oss att köra löpskolning ändå. När vi äntligen fick komma hem igen och duscha hade vi bara 20 minuter på oss att duscha och byta om vilket ledde till att många kom försent till lunchen. På konfaläsningen gick vi igenom bekymmerslöshets pärlan och Guds tio budord.

Vi misstänker att det finns 3 par bland oss konfirmander. Ett av dessa par tillbringade cirka 2 och en halv tillsammans själva i ett rum, det är dock ännu oklart vad som hände. Men det ryktas om att de ”bara” pratades under dom här timmarna. Ett annat par tog en mysig cykeltur själva bort till några studsmattor (det ryktas om att de inte hade någon hjälm på sig under cykelturen, vilket vi konfirmander måste ha om vi ska cykla här). Vi vet ännu inte vad det 3 paret höll hus.

1912296_10152182907204607_8432905919063310212_n

Dagens kvällsaktivitet “sakletarjakt” gick ut på att konfirmanderna skulle utföra uppdrag, hitta saker och svara på frågor. Glada miner trots de kalla kvällsvindarna.

Ledar-Martin är för övrigt skyldig Ledar-Marcus två godisar efter att de slagit vad.

Vår favoritledare Ida är som vanligt jättesnäll och trevlig.

 

Nu ska vi iväg på sakletarjakt.

Xoxo

Gossip Girl (Sara & Julia)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.