Torsdagen den 26/6

Hejsvejs!

Idag hade vi ÄNTLIGEN sovmorgon vilket va behövligt efter gårdagens händelserika disko. Kvällen bestod utav dans, skratt, sång, snacks och självklart lite hångel. Klockan 9:00 var det dags att skutta iväg till frukost och direkt efter det möttes vi utanför paradiset (ledarstugan). Det var nämligen dags för den efterlängtade äventyrsdagen! Vi blev indelade i 8 lag med 4-5 pers i varje. Starten gick kl 10:40 och alla lag var taggade för att kämpa i de 4 kommande timmarna. Äventyrsdagen gick ut på att varje lag fick en varsin karta med en massa kontroller utritade. Man fick olika poäng beroende på hur långt bort kontrollerna låg och hur krävande de var att ta sig till. På vissa kontroller fanns stationer där man skulle utföra övningar som t.ex ”idioten”, cykla en bana i skogen, 90 grader i 3 min osv. medans vissa endast var ”stämplingar” eller kluriga gåtor. Regnet öste ner men ändå var humöret på

David Andersson ger tips inför tävlingarna!

David Andersson ger tips inför tävlingarna!

topp. Dock blev det stressigt till lunchen för många då den låg en bra bit bort och många överskattade sin löparförmåga. Men med nöd och näppe hann alla lag fram till lunchstationen innan den stängde. Klockan 14:30 var det lika stressigt att ta sig i mål i tid för att inte få poängavdrag. 3 utav lagen hann tyvärr inte riktigt.

Efter dagens aktivitet var alla trötta och låg antingen och vilade eller släpade sig iväg till det så älskade hemköpet för att köpa onyttigheter. Klockan 16:00 hade vi föreläsning med David Andersson om hur vi bäst skulle lyckas på de kommande tävlingarna. Sedan vilade vi lite till innan det var dags för middag. Idag serverade Klaus Rostbiff och Potatisgratäng vilket många uppskattade.

Kvällens konfaläsning bestod av planering inför konfirmationen och att svara på djupa frågor om livet. Vi avslutade den självklart med att sjunga vår favoritpsalm, 777 ”Tacka herren ty han är god”.

 

Godnatt! Nu ska vi ladda upp inför helgens spännande tävlingar.

//Tuva och Emma H

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.