Första dagarna! 9-10 juni

Igår när vi kom hit så gjorde vi ”lite” namnlekar och annat skoj. Sedan åt vi middag, som var hamburgare och pommes (riktigt gött). Och sist hade vi en kort kvällsandakt.

Idag vaknade vi tidigt och samlades och byggde en miniatyr av Sverige i stenar. Sen åt vi frulle. Sen gick vi till Dan i kyrkan och pratade om Gud och skrev ett brev till sig själv om hur man trodde att lägret skulle bli. Vi fick också försöka beskriva Gud med enstaka ord. Efter det åt vi lunch och cyklade i väg till träningen, som var en medeldistans på Hundfjället. Vi gick även igenom trollskogen upp till starten som en bit upp på fjället. Efter träningen duschade vi, åt mat och chillade. På eftermiddagen hade vi mång-kamp som kvällsaktivitet (kul att vänta på jägarvilan). Sist på dagen gick vi till kyrkan och hade en kvällsandakt.

Sverige med deltagarnas hemorter utmarkerade!

Sverige med deltagarnas hemorter utmarkerade!

Bara så ni vet så går man PÅ orientering!!

Emma H, Oskar N och Viktor A

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.