Lördagen den 13 juni

Tja Tja bloggen!

I morse blev vi väckta med ”Vamos a la playa” och vaknade upp till ett badtema och en vilodag. Vi började dagen med torrsim så att vi inte skulle drunkna i badhuset, och sen marcherade vi till låten ner till wärdshuset och frukosten.

Efter frukosen hade vi konfaläsning och vi pratade om ”jag-ett” och dop pärlan. Vi fick svara på frågor om oss själva i en mindre grupp och Dan gick igenom hur en vanlig dopceremoni går till.

Efter konfan hade vi fritid så några av oss spelade kort i stuga 13. Det har blivit mycket kortspelande för många av oss.

Klaus hade lyckats med maten igen, vi fick korvstroganoff med ris till lunch.

13:30 samlades vi vid busshållsplatsen och vängtade på badbussen som skulle ta oss till Lindvallen, Experium och inte minst ICA. De som inte badade bowlade istället. Vi badade i ca 2 timmar och sen gick vi till ICA och shoppade loss. Vissa handlade för över 200kr och andra handade för mindre. Vi nämner inga namn men en kille handlade 2.1kg lösviktsgodis… och andra köpte bak saker till morgondagens fikafest och några köpte frukostflingor och juice. Dessutom sprang Mattias, Hampus, Emil och Gustav K hela vägen hem till Tandådalen (13KM). Vi andra tog bussen tillbaka.

Glada konfirmander i badhuset!

Glada konfirmander i badhuset!

Väl tillbaka var det en stunds vila och sen var det middag, eller som Björn sa, lulululuuluuunch. Det blev Lasange och det va lika gott som all annan mat vi fått.

Vi vilade ytterligare litet tag efter maten och sen var det kombinerad kvällsaktivitet och andakt med en film, ”Patrik 1,5”.

22:30 gick alla och lade sig som vanligt.

Dagens Björn:

Du borde bli psykiatriker, eller psykopatiker, vad heter det? Psyko, psyki, psako, psykiatiker, det låter fel men ändå ganska nära. Psykoatriker… Psykolog… Psykpojken.

(han menade psykolog)

Tindra, Felix, Emma B

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.