Torsdagen den 18 juni

Tja Tja Bloggen. Imorse ville vi ha sovmorgon, så några killar (Gustav K, Emil, Hampus och Martin D) bestämde sig för att fullfölja sin plan som dem hade planerat i flera dagar. Planen gick ut på att först ta sig in i ledarnas stuga och sedan byta ut nyckelkortens nummer så att ledarna inte skulle kunna komma in i stugorna på morgonen och väcka alla. Det började med att Hampus var i ledarnas stuga för att blogga, han frågade då om han fick gå på toa och när han var inne i badrummet öppnade han fönstret, detta var innan discot vi skulle ha på kvällen.

Efter discot när ledarna var upptagna med att städa såg killarna sin chans. Gustav kröp in genom fönstret till bastun (badrummet) och gick och öppnade dörren till resten av medbrottslingarna. Dem förstod att det var under tidspress, så dem hann bara ta sitt egna kort. Dock blev inte brottet som tänkt och mästerdektektiverna (Hanna och Mattias) löste fallet.

11421523_878921702193938_1381209414_n (1)

Här korsförhörs Emil av detektivduon.

Som ni kanske vet så hade vi disco igår med DJ-Gurra (Gustav P), det var jättekul! Mattias hittade tre av konfirmanderna på rymmen i källaren, och när dem insåg att dem var påväg att bli påkommna gömde dem sig i den öppna spisen.Musiken var jättebra och bartenderna Jakob och Björn serverade gott tilltugg.

Nu tänkte vi berätta om denna dag.

Vi hade en rolig sprintstaffet tillsammans med Just Jag-gruppen. Efter lunch hade vi en mindre fartfylld bibel-läsning.

Nu vidare till dagens Björn.

”Jag vill vara nalle puh fö

r att han är en björn och jag heter Björn”

Björn har även namnsdag idag, så grattis till honom!

Cha Cha bloggen, detta inlägg skrevs av:

De bästa konfirmanderna i världen (Stina, Martin D och Richard).

Starten på dagens träning!

Starten på dagens träning!

Dagens kvällsaktivitet bestod utav leken soffan!

Dagens kvällsaktivitet bestod utav leken soffan!

Tjejerna vann båda matcherna!

Tjejerna vann båda matcherna!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.