Måndag 4 juli

Hej!

Idag vaknade vi av ledarnas otrevliga godmorgon-sång klockan 07,10. Sen hade vi morgongympa som var solyoga på asfalten. Efter morgongympan klockan 08,00 var det dags för frukost. Innan frukosten bad vi en bordsbön, ”Gud är god mot mig…” ni vet den. De bjöds på samma goda frukost som vanligt.

Efter frukosten bytte de som hade träning om och stack iväg mot Hundfjället för fjällorientering, de sprang långdistans. De valde mellan en violett bana som var ca 8 kilometer lång och en orange bana som ar ca 5 kilometer lång. Det var mycket roligt men också lite knepigt på sina ställen.

På väg upp för att träna på Hundfjället, med den första gruppen "Bibeln".

På väg upp för att träna på Hundfjället, med den första gruppen “Bibeln”.

Moa och Amanda på Hundfjället.

Moa och Amanda på Hundfjället.

13570208_1221211161252531_497623366_o

13603776_988681017894865_1944583579655561618_o

Gustav B i träningsmode.

Gustav B i träningsmode.

13575710_1221211221252525_2030259098_o

image1

Samtidigt var de andra och läste i kyrkan. Denna gång handlade det om öken-pärlan. Öken-pärlan symboliserar motgångar och svårigheter i livet.

Sedan var det lunch och de serverades korvstroganoff med ris samt potatismos med grillyta. Efter maten tränade gruppen som hade varit i kyrkan och tvärtom. De som tränade på eftermiddagen kunde inte träna på fjället p.g.a. åskoväder. De fick istället springa medeldistans i Myrflodammen, det var väldigt blött.

Några konfirmander ur gruppen "Kyrkan" på träningen i Myrflodammen.

Några konfirmander ur gruppen “Kyrkan” på träningen i Myrflodammen.

Efter det fick alla lite fritid då vissa spelade fotboll och andra hängde i stugorna. Klockan 18.00 var det middagsdags, vi åt grillad fläskkarré med beá och potatis. Det var gott! Sedan fortsatte de flesta att spela fotboll tills de var kvällsaktivitet. Vi spelade skogsbrännboll. Lagen blev uppdelade efter efternamn. Lag 1 bestod av de som började på A till L, och lag 2 bestod av de som började på M till Ö. De var väldigt mycket knott men väldigt kul. Lag 2 stod som segrare efter en jämn kamp.

Sedan var det den dagliga kvällsandakten. Vi fick information om morgondagen och sjöng psalmer till ledaren Martins pianospel. Vi lyssnade också på ledaren Fredrikas öken-vandring i USA (vilket inte var en riktig vandring, utan en jobbig period i livet). I sedvanlig ordning avslutade vi med gruppkramen. Sedan avslutades kvällen med fotboll (ännu en gång) och läggning som vanligt klockan 22,30.

När solen äntligen kommer fram dyker kamerorna upp.

När solen äntligen kommer fram dyker kamerorna upp.

Agnes J, Lova och Ludvig

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.