Onsdag 6 juli

Tja tja bloggen…

Idag så åkte vi till Lindvallen för antingen bowling eller bad. Innan vi åkte till Lindvallen så fick vi ÄNTLIGEN lite sovmorgon (även fast det bara var 20 min) fast några sprang upp på fjället klockan 6 i morse P.G.A. att det inte var träning idag.

Morgonjogg på Västra kalven för de träningssugna.

Morgonjogg på Västra kalven för de träningssugna.

I väntan på bussen mot Experium.

I väntan på bussen mot Experium.

Det var samma frukost som vanligt men ingen morgongympa idag. Efter frukosten var det konfaundervisning i helklass då vi vanligtvis brukar vara halvgrupp. Efter konfaundervisningen så åt vi lunch, det var potatis och rostbiff. Sedan åkte vi till Experium, Lindvallen där vi fick välja antagligen bada eller bowla. Efter vi gjort vår aktivitet vi valt gick de flesta till ica och köpte godis då ica är bra mycket bättre än hemköp nära oss.

13608032_10154645997281165_1932272060_n

13595416_10154645997096165_1978235025_n

Middagen spenderade vi i Lindvallen i fäboden. Det serverades biff bourgogne med ris. Sedan pratade vi med ledarna direkt efter vi kom hem i stuggrupperna, vi pratade om lägret angående vad som var bra och mindre bra med lägret. Sedan var det kvällsandakt som vanligt med information om morgondagen och själva kvällsandakten.

Lucas i lugnet före stormen (eller efter??)...

Lucas i lugnet före stormen (eller efter??)…

Per-Anton direkt från frysen...

Per-Anton direkt från frysen…

Xoxo Nicolina, Clara och Magdalena

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.