Åter Lima kyrka den 3juli

Åter Lima kyrka den 3juli

Lima kyrka.

Lima kyrka.

Efter mycket trixande och klurande tillsammans med Limatranstrandsförsamling så har vi kommit fram till att det trots allt är den bästa lösningen att vara i Limas kyrka under konfirmationscermonin. De menar på att man kan få plats med några fler om man öppnar upp ”Balkongen”.

Vi har även fått in ganska många önskemål om att få ta med sig så många anhöriga som möjligt och några som inte kommer nyttja sina 7 platser. Den samlade bilden och resultatet av dessa efterforskningar har gjort att Lima blev det bästa alternativet samt att de som önskat extra platser kommer kunna ta med sig 10st anhöriga. Det kommer bli trångt och mysigt men finns det

hjärterum så… =)

Inuti kyrkan.

Inuti kyrkan.

 

Vi förstår ju samtidigt att det finns de som hade hoppats på ännu fler men tyvärr är det omöjligt med de brandföreskrifter och det fysiska rum som råder i kyrkan.

Ledsen för denna förvirring med olika kyrkor men detta är det slutgiltiga beslutet dvs Lima och jag hoppas ändå att de extra platser ändå ska vara till glädje.

För er som önskar ändra era beställningar på konfirmationslunchen efteråt, gör gärna det till mig på lindwilliam@hotmail.com så fort som möjligt.

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.