Myr OS!

Hi again,
Dagen började klockan 07:10 med löpskolning. Ledaren var John Börjesson och gav oss mycket bra tips för att utveckla vår löpteknik. Efter frukost blev våra länder presenterade för dagens kommande myr-OS. Med myr-OS menas att olika lag gör upp i olika grenar som utspelar sig i en myr.
Det var egenvalda grenar t.ex hinderbana, 60m dike, höjdhopp respektive längdhopp i myr. Även fast det var kallt, myggigt och riktigt blött var det en skojjig och annorlunda aktivitet.
Efter lunch var det stugbyte och vi tvingades städa ur alla lägenheter. Somliga bättre än andra. Efter att stugorna städats ur och nya rumskompisar blivit utdelade var det dags för sprint för de som ville. Det var en hård utmattande sprint med linje orientering vilket krävar god kartkontakt och mycket god framförhållning.
Efter kvällsmaten som idag var pulled pork med pommes var det dags för finalen i Myr-OS som var en poängplockstävling där det går ut på att plocka så mycket poäng som möjligt i form av olika uppgifter på en lista a la 20 uppdrag, allt från att skrämma Rickard till att bestiga väggen. Efter detta firade vi självklart dagens födelsedagsbarn Klara Johansson med att äta glass.
Dagens andakt var en mysig blandning mellan sång och bekymmerslöshetspärlan från frälsarkransen.
Snipp snapp snut så va denna dagen slut.
1 2 3 4 5 6
/Jonas, Henry och Ida
PS: Följ oss gärna på instagram @konfirmationsalen
  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.