Dan före dan..

Tjena! Idag har det varit en hektisk dag!

Dagen startade med tidig frukost och sedan begav vi oss mot sista tävlingsdagen här på 3+3. Där väntade en seedad start där de som låg bäst till i totalen gick ut sist i klassen. Vissa gjorde årets bästa lopp, medan andra bommade bort sig totalt. Många pristagare dagen till ära. Efter tävlingen åkte vi direkt till Lima kyrka. Där testade vi kåpor och övade inför morgondagen. Det blev även fotografering i kyrkan både grupp och individuellt. Efter tre timmar med övande, begav vi oss hem till Tandådalen. Tyvärr började det regna vid hemfärden efter två dagar med fantastiskt väder. Vi håller alla tummar och tår för att det ska bli fint väder imorgon!

Detta är även det sista blogginlägget som vi konfirmander skriver. Vi tycker att dessa tre veckor har varit helt fantastiska, då vi har upplevt mycket. Vi har skratta så vi fått träningsvärk, men också gråtit tillsammans. Konfirmation Sälen är något vi starkt rekommendera till alla som funderar på att konfirmera sig. Det är ett asgrymt läger som man kommer minnas för resten livet!❤

// Lovisa och David

sista1 sista2 sista3 sista4 sista5

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.