Glad Påsk

ladda ned
Påsken är i antågande och tydligen ska du äta 7st ägg under veckan åtminstone lär genomsnitt svensken göra det. Nu är det lite drygt två månader kvar till läger start på Konfirmation Sälen den 12 juni kl 18:00 i Tandådalen, där vi startar igång med lite middag. Tiden går fort och vi i ledargänget längtar redan.

Det har varit några som av olika anledningar hoppat av lägret och några nya som hoppat på. Är du nyfiken på vilka så hittar du den senaste listan och en presentation av ledare och er konfirmander (fortfarande 60st!) här på hemsidan.

Alla träningar under lägret är planerade, det kommer finnas violett och orange svårighet att välja på varje orienteringsövning. Lite av varje kommer du få testa på under lägrets gång, eller vad sägs om urban, keps ol, ol intervaller, mossfotboll, hemlängtan, fjäll ol, fjällvandring. Vill du läsa mer om de mer orienteringsspecifika övningarna hittar du det här, vi kommer ha alla dessa övningar. (Självklart går det att korta av, förlänga övningar för dem som vill det.)

I julas avslöjade vi att lägret kommer få en hemliga gäst, kunde du lista ut vem? Det är inte vem som helst utan Linnea Golsäter den härliga juniorvärldsmästarinan från Eksjö som numera testar på livet i Falun. Den 21åriga landslagstjejen kommer och träffar er under lägret. Det blir häftigt!

Här hittar du hennes instagram:

https://www.instagram.com/linneagolsater/?hl=sv

Men nu stundar den mest dramatisk högtiden inom kristendomen: påsken! Under denna vecka firas många olika gudstjänster. Så om ni inte har hunnit med så många gudstjänstbesök ännu så är det ett utmärkt tillfälle att passa på då. Några exempel är skärtorsdagsmässan och midnattsmässan på påskafton eller varför inte långfredagens gudstjänst.

Vi ser fram emot att lära känna er och ta del av tre härliga veckor fyllda med orientering inom och utom oss själva. Ha nu en härlig vår och ta hand om er själva, era vänner och er familj så ses vi i juni eller kanske på någon tävling under våren!

/ Ledargänget Konfirmation Sälen

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.