Klart med 70st deltagare och 8st orienterings ledare!

Nu har vi beslutat att vi kör på 70st deltagare!

Det har varit väldigt många som hört av sig och undrat om vi inte kan ta emot några till deltagare emot de 60st som vi haft som tak de senaste åren. Vi har fortfarande inte fått 100% klart med hur vi kommer lösa det rent logistiskt men vi vet att vi kommer leverera en bra produkt för samtliga inblandade och vi kan inte kan inte längre avvakta slutgiltiga besked från våra samarbetspartners så vi får helt enkelt återkomma med detaljerna om hur längre fram. Vi nöjer oss med att säga att vi är glada med att kunna  ta emot 70st på sommarens konfirmationsläger.

Vi har även rekryterat de 8st orienteringsledare som kommer vara med under lägret. Det var ovanligt svårt eftersom vi fick så många bra ansökningar i år men efter mycket vridande och vändande så beslutade vi oss för en starka uppställning med olika bakgrund och färdigheter.  Hela 5st av dem även var med som ledare i fjol vilket känns tryckt. Skönt känns det även att Rickard Börjesson kommer vara huvudansvarig under lägret precis som han varit de senaste åren.

Ledarna är följande (under de närmaste veckorna kommer det läggas upp en mer utförlig presentation här på hemsidan. )

Ronja Jungåker

Hanna Berglund

Rickard Börjesson (Huvudansvar)

Rickard

Rickard gör tummen upp för 2019

John Börjesson

Julia Adolfsson

Albin Lilleström

Filip Wadsten

Hanna Sahlin

 

Det är ju snart upptakt i Falun i samband med Daladubbeln Lördagen den 20 Oktober samling 18:30 och vi håller på till ca 20:00. Vi skickar ut på mejl så fort vi fort slutgiltigt besked om lokal. Har du frågor innan så hör av dig till William Lind du hittar kontaktuppgifter här på hemsidan.

Tills dess njut av en härlig årstid!

Tills dess njut av en härlig årstid!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.