Glad Påsk

Hej konfirmander och målsmän!

Påsken är i antågande och tydligen ska du äta 7st ägg under veckan åtminstone lär genomsnitt svensken göra det.  I kristendomen är ägget en symbol för pånyttfödelse och Påsken är den mest dramatisk högtiden inom kristendomen: Under denna vecka firas många olika gudstjänster. Så om ni inte har hunnit med så många gudstjänstbesök ännu så är det ett utmärkt tillfälle att passa på då. Några exempel är skärtorsdagsmässan och midnattsmässan på påskafton eller varför inte långfredagens gudstjänst. 

 

Läger start:

Nu är det knappt två månader kvar till läger start på Konfirmation Sälen den 11 juni kl 18:00 i Tandådalen, där vi startar igång med lite middag. Tiden går fort och vi i ledargänget längtar redan.

 

Alla träningar under lägret är planerade, det kommer finnas violett och orange svårighet att välja på varje orienteringsövning. Lite av varje kommer du få testa på under lägrets gång, eller vad sägs om urban, keps ol, ol intervaller, mossfotboll, korridor, fjäll ol, fjällvandring. Vill du läsa mer om de mer orienteringsspecifika övningarna hittar du det här, vi kommer ha alla dessa övningar + någon mer. (Självklart går det att korta av, förlänga övningar för dem som vill det.)

 

Gäst besök av Isac Von Krusenstierna:

Foto: Lars Gustafsson

Foto: Lars Gustafsson

Under lägrets gång så kommer ni få besök av en av Sveriges allra mest lovande talanger nämligen Isac Von Krusenstierna. Den lovande 21 åringen som redan finns med i Svenska Landslaget kommer hålla en föreläsning. Det blir häftigt!

Titta mer på Isacs Instagram.

 

 

Dop:

För er som inte är döpta så kommer det ske i Rörbäcksnäs Söndagen den 16Juni kl 15:00.

 

Konfirmation:

Nu har vi äntligen fått klart med hur vi kör med konfirmationen. Eller ja vi har en plan som ser ut som följande. Inte optimal men det bästa vi kan få till med tanke på den stora gruppen.

Vi räknar ju såklart med strålande vackert väder och då kör vi Konfirmationen för samtliga kl 10:00 utomhus i Tandådalen. =)

Om det mot förmodan ser ut att bli sämre väder så delar vi gruppen på två för att alla anhöriga som vill ändå ska kunna delta. Då blir det en grupp i Lima kl 10:00 sedan gemensam konfirmationslunch för alla kl 12:30 på Experium och kl 15:00 kör vi Konfirmation för den sista gruppen.

 

Vi har försökt att göra en gruppindelning baserat på avstånd till Sälen och de särskilda släktband som vi vet finns i gruppen. (Kan säkert missat något så hör av er i så fall med synpunkter till William Lind). Se listan här.

 

Vi ser fram emot att lära känna er och ta del av tre härliga veckor fyllda med orientering inom och utom oss själva. Ha nu en härlig vår och ta hand om er själva, era vänner och er familj så ses vi i juni eller kanske på någon tävling under våren!

 

/ Ledargänget Konfirmation Sälen

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.