Dag 2

Idag var det regnigt väder vilket gjorde att våran morgongympa blev under tak med lättare övningar (det var dock några av våra kära konfirmander som hade oturen att försova sig).

På konfirmationsundervisningen hade vi först en namnövning och sedan en skapelseövning där vi gick i grupper med ögonbindel. Där gick man på led och höll varann i hand. På vägen stannade vi på sex olika stationer där vi fick b.la. smaka på kryddor. Träningen idag var en sprint i slalombacken, den var väldigt jobbig för benen. Vi cyklade såklart fram och tillbaka från träningen. Till lunch serverades utsökt gulaschsoppa med nybakat bröd och läcker salladsbuffé. Våran smarriga middag bestod av perfekt lagad köttfärssås, italiensk pasta och parmesanost samt extra god salladsbuffé. Sen stod det andakt med Roger på schemat, den njöt vi av. Där tände vi ljus och sjöng psalmer. Därefter skuttade vi tillbaka till värdshuset och lekte några roliga lekar.  Nu ska vi njuta av kvällen och ha de riktigt GÖTT.

 

Nora Westerlund, Johanna Roos, Angelina Älvegran och Asta Törnqvist

dag_2

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.