Dag 9 torsdag den 20 juni 2019

Efter den tröttsamma vandringen igår blev det en åskig och sömnlös natt. Vi vaknade flera gånger av myggor och blixtar som dundrade nära tälten. Där vart en blixt som satte skräck på folket i tälten när den slog ned precis utanför.  Några ringde hem och andra ringde ledarna samtidigt som några grät medan vissa trötta själar vände på huvudet och återgick till skönhetssömnen.

Detta var starten för denna sömniga dag.

När klockan passerade halv nio så sprang vi ner till frukosten med matlådorna i högsta hugg. På menyn stod det fil och mackor. När ledarna berättade att man fick gå hemåt efter man packat ner sitt tält så sprang samtliga upp för att montera ner tälten. Med raska kliv lämnade vi Myrflodammen och framför oss väntade fyra kilometer i varierad terräng. Väl tillbaka till stugorna lämnade vi av oss vårt pick o pack och hoppade in i en efterlängtad dusch.

12.00 var det dags för lunch, det blev en god panerad fisk med potatis och remouladsås.                 Efter lunch så var film-mys och en härlig andakt med bästa Roger.

En stund senare blev det dags middag och firande av födelsedagsbarnen Erik B och Calle W. Den middagen bestod av viltkebab och pommes med bea.

Idag hade vi finbesök av Isac Von Krusenstierna som hade en lärorik föreläsning om träning och skador och även om hans fina karriär hittills.

 

Denna dagssammanfattning skrevs av Hugo C, Alice EB, Anja N och Maximilian O

(Se bilder på instagram)

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.