Midsommarafton

Midsommarafton

Dagen började med frukost 8:30, och klockan 9:45 var det frivillig träning, antingen styrkepass eller backträning i slalombackarna här i Tandådalen. Efter det gjorde vi midsommarkransar från 11:00-12:00 då det var lunch. Och sedan avfärd mot Olnispagården klockan 13:45. På bussresan dit så blev det väldigt trångt eftersom att de var för mycket folk på en för liten buss. Vi lyssnade även på musik hela vägen dit, vilket vi inte riktigt vet vad de lokala invånarna som åkte på bussen tyckte om. När vi kom fram så gick vi över en hängbro som svajade väldigt mycket för att komma till själva platsen för midsommarfirandet. Då fick vi göra lite vad vi ville fram till 16:30. Under den tiden gick vi runt och kollade på bland annat en dalahästutställning och när de gjorde tunnbröd. Vi gick även ner till ån och tittade på när alla spelemän kom i olika båtar. Sedan gick vi upp och såg när de reste midsommarstången för att sedan dansa runt den. Några red sedan på hästar medan andra gick runt och fikade. När klockan var 16:30 så samlades vi för att ta en gruppbild och efter det så gick vi in till Ica vilket var väldigt efterlängtat för många. 18:00 gick bussen hem till Tandådalen, under den bussresan var det också väldigt trångt, men ingen vågade spela musik eftersom att busschauffören var ganska irriterad redan innan vi klev på. När vi kom tillbaka så var det middag, då vi sjöng för Isak som fyllde år. Efter maten hade vi lite fritid innan discot som började 20:30. I början var det ganska stelt och rätt så dåligt ljud i högtalarna, men efter att ljudet fixades så blev det genast mycket bättre. Ända fram till ungefär 22:30 så var de flesta av konfirmanderna där, och strax efter 23 så avslutades det.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.