OL-Intervaller i Myrflodammen

Tja Tja bloggen!

Dagen började med morgongympa på asfalten där några hade oturen och ramlade. Men det var kul ändå. Samma gamla frukost (som är väldigt god) innan första passet som var konfa för bockarna och orienteringsintervaller för mårdarna.

 På träningen som var i Myrflodammen så kunde man ta det snabba vägvalet att simma en liten bit. Det var väldigt roligt enligt många och svinkallt enligt andra. Kolla instastoryn för att se videor om ni vill se😉.

 Lunchen bestod av kall rökt lax, potatis och någon vit sås. På eftermiddagen bytte grupperna plats och mårdarna som hade konfa fick bl.a spela teater utifrån en text i bibeln.

Middagen bestod av nudel wok som enligt vissa var stark men ändå god. På kvällsandakten sjöng vi de egengjorda låtarna från igår, och sen som kväll aktivitet tävlade de tvåträningsgrupperna om vilket lag som kunde kasta en boll mellan allas ben hela varvet runt så fort som möjligt och Mårdarna vann.

Klara mfl.0624_7 0624_1 0624_2 0624_3 0624_4 0624_5 0624_6

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.