2 dagar kvar till konfan!

Nu är det bara två dagar kvar till Konfirmation Sälen 2021! Vi ledare är nu på plats för att planera och förbereda inför lägerstarten på tisdag. Vi kommer bo i helt nya och fräscha “Solbacken Apartments”.

Lite kort info om incheckningen på tisdag. Incheckningen sker kl 18:00, vi vill dock poängtera att ni gärna får anlända tidigare under eftermiddagen (vi är redo åtminstone från 16:00), detta framförallt för att underlätta och sprida ut för er som ska ta snabbtestet som vi erbjuder. När ni fått ett negativt testresultat, visar upp ett pcr-test eller “vaccin-bevis” får ni inkvartera er i era rum. 

Vi håller tummarna för att vädret är på vår sida hela lägret, men tänk på att fjällen bjuder på de mesta av väder. Packa för både kyla och regn.

Vi ledare ser fram emot er ankomst och hoppas att ni också är lika taggade!

Ses på tisdag!

/Ledargänget

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.