Power Point från Upptakten

Stort tack för till dig som deltog på upptakten i går nästan 50st konfirmander. Kul!  För er som inte var där eller för er som vill läsa mer så kommer power pointen som PDF här. I den gick vi igenom det mesta du behöver veta inför lägret. Allt från vilka som är med vilka förberedelser du måste göra eller hur vi transporterar oss på lägret. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Det har även sedan i går kommit en till deltagare Lukas Lind från Uppsala välkommen. Så ni är nu 64st deltagare från Helsingborg i söder – till Örnsköldsvik i norr. Det innebär att det även kommer rekryteras ännu en ol ledare förutom de 8st som finns presenterade i Powerpointen. 

Följ gärna oss på Instagram där du kommer kunna följa lägret:  KONFA SÄLEN ☀️🌲 (@konfirmationsalen) 

korset

 

Av frågor som dök upp så sa vi så här:

Packlista ja det kommer en ca en månad före lägerstart. Ni hittar fjolårets här. 

Tvättmöjligheter kommer vi även det presentera när vi vet mer om boendet. I fjol hade vi tillgång till två tvättmaskiner så det var begränsat med möjligheter vi hoppas att hitta bättre möjligheter men än så länge är det bara en förhoppning. 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.