Glad Påsk!

I nuläget är ni 67st orienterare och 10st skidåkare som om ca 2månader kommer tillbringa sommaren tillsammans med ett stort gäng ledare.  Men först är påsken är i antågande och tydligen ska det konsumeras 50miljoner ägg under veckan i Sverige. I kristendomen är ägget en symbol för pånyttfödelse och Påsken kallas även för stilla veckan och här hålls ofta andakter eller gudstjänster som berättar om vad som hände under de sista dagarna i Jesus liv. Gudstjänsterna kallas då för passionsgudstjänster. Sen kommer skärtorsdagen, Långfredagen, Påskdagen och Annandag Påsk alla dessa gudstjänster är dramatiska och det är något vi rekommenderar att gå på.

Påsk orientering IK Nordia

Blir det någon Påsk Orientering för er i år? Bilden är från IK Nordias inbjudan till sådan 2021.

 

Läger start:
Läger start på Konfirmation Sälen den 14 juni kl 18:00 i Tandådalen, där vi startar igång med lite middag i Tandådalens Wärdshus. Tiden går fort och vi i ledargänget längtar redan.

Träningar:
Alla träningar under lägret är planerade, det kommer finnas violett och orange svårighet att välja på varje orienteringsövning. Lite av varje kommer du få testa på under lägrets gång, eller vad sägs om urban, one man relay, skogssprint, mossfotboll, flygande kilometern, fjäll ol, fjällvandring. Vill du läsa mer om de mer orienteringsspecifika övningarna så kommer det snart mer information här.  Tills vidare kan ni få en snabb titt på en av lägrets klurigare träningar, hur löser du Labyrinten? 

Flying km.Labyrint O 9. LABYRINTH, ORRLIDEN, Violet.Violet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dop:
För er som inte är döpta så kommer detta preliminärt äga rum i Tandådalensfjällkyrka kl 19:00 Tisdagen den 21juni.

 

Visste du förresten att så mycket som 40% av det vi gör under en dag är grundat på vanor? Vet du vilka dina är och är de bra för dig? Om inte kanske det är dags att lära sig om dessa och bestämma hur du skulle vilja att dina vanor ser ut. Tex vad säger du till dig själv innan du ska sova? Kollar du på mobilen mitt i natten? Tar du kompassriktningen ut från kontrollen? Vad äter du till frukost? Ja förmodligen tänker du inte på något av dessa frågor, utan du bara gör. Kanske kan ni tillsammans under lägret uppmärksamma några vanor eller göra dem ännu bättre?      
Vi ser fram emot att lära känna er och ta del av tre härliga veckor fyllda med orientering inom och utom oss själva. Ha nu en härlig vår och ta hand om er själva, era vänner och er familj så ses vi i juni eller kanske på någon tävling under sen våren!

/ Ledargänget Konfirmation Sälen

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.