Information från upptakten

Tack för i Lördags!

Här hittar ni PP som vi gick igenom under kvällen. Till dig som inte var med så är detta obligatorisk läsning! Vi gick igenom de mesta praktiskt som kommer hända under lägret vilka förberedelser du måste göra och svar på många av de vanliga frågorna. 

Har ni några frågor eller funderingar efter att läst PP tveka inte att höra av er. 

Om ni har växt mycket sedan ni gjorde anmälan och vill uppdatera tröjstorlek så hör av er senast under månaden eftersom vi efter det skickar in beställningen. Det är unisex storlekar.

Av er 80st anmälda så var ni dryga 70st som fastnade på bild tyvärr var fotografen inte bättre än att det ser ut som att ni håller upp ett vitt papper… Några bilder var dessutom så dålig kvalitet så att det inte var någon idé att lägga upp på hemsidan. Du som inte var med eller av olika anledningar inte fastnade på bild/ inte är nöjd med fotografens arbete skicka gärna in en bild till William (kontaktuppgifter sist i PP eller på hemsidan) så lägger vi upp efterhand. 

Vi är taggade för att göra en fantastisk sommar för er i sommar!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.