Info-träff på Rikslägret!

Under Rikslägret 2011 passar vi på att informera dig som är 13-14 år om OL-konfa 2012 i Sälenfjällen. Gillar du Rikslägret 2011 kan du troligtvis se fram mot att ha 3 lika roliga veckor framför dig nästa sommar! Infoträffen kommer att ske under tisdagkvällen efter Peter Öbergs föreläsning. På träffen får du bland annat chans att ställa frågor till huvudledare Martin Hederskog

På rikslägret i år kommer även ytterligare en rejäl nyhet – Bianchi-sprinten! Bianchisprinten är en knock out sprint med kvalifikation på fredagkvällen och utslagstävling på lördag förmiddag. De 32 bästa från kvalet får springa man-mot-man vid Högfjällshotellet och slåss om det fantastiskt fina förstapriset – en ny Mountainbike från Bianchi!

För de som inte kommer vidare finns naturligtvis andra fina träningar att ge sig ut på, de flesta lagda av topplöpare i Malungs OK. Varför inte passa på att utmana Peter Öberg på hans egen lagda medeldistansbana?

Har du inte tänkt vara med på Rikslägret men är nyfiken på Sälen kan du ju också komma upp och medverka enbart under 3+3. Då erbjuder vi tre dagar träning och tre dagar tävling.

Se mer på

www.3plus3.se

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.