Anmälningarna börjar redan trilla in…

att delta på OL-konfa läger verkar uppenbarligen vara populärt. Trots att vi knappt hunnit börja marknadsföra konfirmationSälen 2012 börjar det komma anmälningar och förfrågningar om plats och pris på lägret. Jättekul tycker vi och det känns mycket inspirerande att fortsätta jobba hårt för att lägret skall bli så bra det bara går.

Vi har nu satt ett pris på lägret på 7900 kr vilket är pressat så mycket vi känner att vi klarar. Det ger ett dygnspris på under 200 kr per natt för OL-övningar, helpension, konfirmationsundervisning och med ett väl tilltaget antal ledare under veckorna. Det behövs faktiskt en hel del ledare med specialkompetens på konfirmationSälen 2012, eller vad sägs om präst, musiker, några ol-ledare, kock etc.

För oss är det viktigt att kompetensen hos ledarna är bra och att vi verkligen hittar personer som brinner för sina uppgifter. Det känns som att vi håller på att hitta dessa. Så fort det blir definitivt klara kommer vi presentera dem under ledar-fliken.

Du som är sugen på konfirmationSälen 2012 kan ju tjuvstarta med Rikslägret redan i år. En nyhet  blir knock-out-sprint med fina priser.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.