Steg för steg framåt!

Idag kom jag, William och Martin hem efter två spännande dagar i Sälen. Igår träffade vi prästen Båt-Lena Ekman för första gången. Hon bjöd på god potatis och purjolökssoppa och verkar vara en superbra präst, precis vad vi behöver till konfirmationslägret. Dessutom ringde den första intresserade och ville anmäla sig igår, herregud vad överraskade vi blev, då vi knappt trodde någon visste om att vi startat upp lägret ännu :-)

Imorse tryckte vi också upp 1000 stycken visitkort med hemsideadress och lite kontaktuppgifter som vi tänker dela ut på tiomilas ungdomskavle och Rikslägret senare i sommar. Spännande att se vad vi får för respons av ungdomarna!

Igår eftermiddag passade vi också på att träna på en finfin karta norr om Malung. I samband med träningen tog vi lite bilder på MOKS egna ungdomsorienterare Jessica Hallqvist som springer i D14-klassen. Förhoppningsvis blir Jessica en av deltagarna på konfirmationen nästa sommar! Efter träningen bjöd Jessicas pappa Håkan på sin middagsspecialité – pasta med köttfärsås. Efter det somnade vi enkelt på vandrarhemmet i Vallerås.

 

Idag var vi också upp och kikade på olika boendeformer i Sälenfjällen. Vi har inte riktigt bestämt oss för vilket alternativ vi skall välja än. Bra kvalité på mat och boende är en viktig del i lägrets uppbyggnad. Sedan måste naturligtvis priset blir så bra som möjligt för er konfirmander! Så fort vi hittat det vi anser vara den bästa lösningen kommer vi såklart presentera den för er!

Kör hårt så ses vi kanske på Tiomila :-)

 

MVH David

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.