Jacob sjunger, dansar och spelar

Från Borlänge kommer Jacob Nilsson som kommer vara ansvarig för sång och musik i konfirmationsundervisningen. Jacob har själv varit aktiv orienterare under många år men fick till slut välja mellan orienteringen och musiken. Då valet föll på musik känns det extra inspirerande för Jacob att åter få komma i kontakt med orienteringsungdomar. Jacob konfirmerade sig även själv på OL-konfa i Blekinge, ett läger han verkligen minns som roligt.

Under hösten 2011 är Jacob med i en musikal i Borlänge, vilket tar upp mycket av hans lediga tid. Jacob försöker också passa på att njuta av livet så mycket som möjligt och ta vara på varje dag med stor energi, närvaro och passion.

I och med att Jacob lagts till bland ledare är ledarfliken nu troligtvis komplett, såvida det inte rasar in fler anmälningar under sista månaden… I dagsläget 24 konfirmander anmälda, känns som succé direkt med konfirmation Sälen 2012.

Vad kul det skall bli! :-)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.