Vem blir nummer 30?

Med 2 veckor kvar av anmälningstiden är vi snart uppe i 30st deltagare som var målet för första säsongen av konfirmationSälen. Om en månad ses vi på upptaktsträff i samband med daladubbeln!

Idag är det den 15 september 2011 och ännu återstår drygt 2 veckor av anmälningstiden till konfirmation Sälen 2012. Häromdan trillade den 25:e anmälningen in i inboxen hos martin@konfirmationsalen.com. Vi gjädjer oss verkligen åt det stora intresset redan under premiäråret och är övertygade om att det kommer bli en återkommande succé framöver.

För alla er som anmält er vill vi påminna om upptaktsträffen, i samband med daladubbeln, den 15 oktober. Ni skall också fått information om denna hemskickad per post. Så är du inte redan anmäld till daladubbeln, skaffa snabbt en kompis att springa med… och du – är kompisen inte anmäld till konfan? Övertala honom/henne till det också och vi kanske blir 30 deltagare till slut!!!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.