Dag 12 – Vilodag & dop

Hej!

Idag hade vi vilodag. Innan alla vaknat så var det några som tog en morgon-jogg. Vi fick äta frukost mellan 9 och 10 så ledarna gav oss eget ansvar att kliva upp och ta sig ner till frukosten i tid. Efter frukosten så blev det bullbakning. Medan vissa bakade bullar så kollade andra på film. Det blev Indiana Jones denna gång.
Efter lunchen klockan 12 så skulle Viktor döpas. Dopet skedde rum vid Transtrands kyrka där vi senare ska konfirmeras. Vi fick också kolla in prästens garderob som var väldigt färgglad.
Efter dopet så blev det mera film. Nu blev det Titanic. Halvvägs in i filmen så blev det middag. VI fick tacos och bullar efteråt. Sen kollade vi klart på filmen och nu har vi precis haft kvällssamling.

Skrivet av Olle Nilsson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.